Conţinutul acestei pagini constituie un contract de vânzare-cumpărare între clientul care plasează o comandă si site-ul www.ceasuri.curost.ro, respectiv ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE.

Definiţii

Termenii „www.ceasuri.curost.ro”, „site-ul”, „magazinul virtual” se referă la ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE şi implicit serviciile oferite de aceasta prin prezentul magazi virtual.

Termenul de „utilizator” se referă la persoanele fizice şi juridice care accesează site-ul.

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă.

Vânzător: în acest caz este ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE, cu sediul Calea Severinului nr. 195, Târgu-Jiu, Gorj, Romania.

Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător.

Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Datele noastre

ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE are sediul în Calea Severinului nr. 195, Târgu-Jiu, Gorj, Romania, având CIF 28371335, contact@ceasuri.curost.ro .

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Administratorul site-ului ceasuri.curost.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE oferă utilizatorului acces limitat pe acest site și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Este interzisă utilizarea conţinutului de pe acest site. De asemenea, conţinutul site-ului nu poate fi reprodus, transmis, distribuit în alte scopuri decât cele permise legal.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.ceasuri.curost.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea (telefonic, e-mail).

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii.

Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare telefonică sau electronică din partea vânzătorului către cumpărător. O comandă neconfirmată nu este considerată având valoarea unui contract.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete. În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Utilizatorul are obligaţia să verifice specificaţiile produsulului înainte de a-l cumpăra. Conform OG130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distantă, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că vrea sa renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de expediere si returnare a produselor.

Produsul trebuie sa-si pastreze in totalitate aspectul comercial, forma originala si etichetele originale.

Retur produse in termen de 14 zile

Dupa notificarea scrisa confirmata pe adresa contact@ceasuri.curost.ro clientul poate alege orice modalitate de transport sa returneze produsul dar costul returnarii va fi suportat de client. NU acceptam coletele retur daca sunt trimise cu plata ramburs pentru restituire contravaloare.

Produsele primite in retur vor fi examinate si contravaloarea se restitueaza prin virament bancar (sau alta metoda stabilita de comun acord) pe baza solicitarii scrise in termen intre 4 și 10 zile dupa primirea si verificarea coletului de catre departamentul de control si calitate din cadrul ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Politica de plată

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru produsele și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Modalitățile de plată sunt plată online cu cardul.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Certificatele de garantie sunt emise direct de catre producător.

Perioada de garantie este de 12 luni.

Asigurarea garantiilor se va face la sediul ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE

Procedura de asigurare a garantiilor

Produsele defecte expediate trebuie sa fie insotite de o fisa cu urmatoarele date obligatorii: Telefon contact, Certificat de garantie, Factura fiscala (in original sau copie), Descriere defect, Adresa Destinatar

ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE

Calea Severinului nr. 195, Târgu-Jiu, Gorj, Romania

Mail: contact@ceasuri.curost.ro

Diagnosticarea produsului se face in cel mult 72 ore de la receptia produsului defect. In cel mai scurt timp, dar nu mai mult de 14 zile lucratoare de la receptie, ne obligam sa comunicam beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare.

Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu alte produse identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Costul transportului in cazul aparitiei unei garantii este suportat noi.

Alte conditii

ASOCIAȚIA EXCELSIOR PENTRU EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE îşi rezervă dreptul de a modifica structura si interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia utilizatorilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Obligatia cumparatorului

Cumpărătorul este obligat să furnizeze informatii corecte şi complete pentru a putea onora comanda plasată. Comanda se anuleză în cazul în care datele nu sunt complete sau sunt incorecte, daca in prealabil cumpărătorul nu poate fi contactat. În situaţia în care datele de facturare au fost greşit comunicate la plasarea comenzii, marfa nu se va livra până la clarificarea situatiei, caz în care perioada de livrare nu va corespunde cu cea indicată pe site.

Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare a produselor inainte de finalizarea comenzii.

Livrarea in 48 ore se refera la zile lucratoare, respectiv coletul Dvs. va fi predat la curier in 24 ore lucratoare, iar curierul va livra coletul in ziua urmatoare sau cel tarziu a doua zi.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat.

Informatie importanta legat de transport! Inainte de a prelua coletul, va rugam sa inspectati ambalajul si daca observati lovituri, crapaturi pe el cereti curierului sa intocmeasca un proces verbal. In astfel de cazuri curierul are obligatia sa asiste la dezpachetarea produsului si daca exista daune in produs curierul este obligat sa intocmeasca un proces verbal.

Ati preluat produsul si ati constatat ca este lovit sau deteriorat? Pentru a remedia va rugam ne sesizati acest lucru in cel mult 2 zile lucratoare de la preluarea produsului. Reclamatii ulterioare nu putem accepta.

Ca sa va oferim un serviciu de calitate, fiecare colet este asigurat cu valoare declarata, si putem reclama si cere despagubire de la firma de curierat daca este cazul in cel mult 2 zile lucratoare de la data livrarii.

Reclamatii gen colet deteriorat, produs deteriorat pe timpul transportului pot fi facute pe contact@ceasuri.curost.ro.

Modalitati de plata:  plata cu card

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate in scopul facturarii si livrarii comenzii cat si pentru a administra contul pe site.

Datele introduse vor fi salvate pentru a usura plasarea comenzilor viitoare.

Datele introduse vor fi pastrate minim pentru perioada garantiei produselor achizitionate in scopul verificarii garantiei, in conformitate cu legile in vigoare.

Dupa aceasta perioada puteti solicita stergerea permanenta sau transferul datelor.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta.

Colectarea automata de date cu caracter non-personal (cookies)

Acest site colecteaza informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmarire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analitics și se aplică termenii si condițiile generale legate de acest serviciu.